search-button
cross-out

Ηλεία: Η μητέρα και η γιαγιά του βρέφους πέταξαν το μωρό στα σκουπίδια!

Ηλεία: Η μητέρα και η γιαγιά του βρέφους πέταξαν το μωρό στα σκουπίδια!

Η εικοσάχρονη Αλβανή μητέρα με τη βοήθεια της 44χρονης μητέρας της εγκατέλειψε το άτυχο μωρό στην χωματερή – Ρακοσυλλέκτης βρήκε το βρέφος σε προχωρημένη σήψη ανάμεσα σε λόφους απορριμάτων

Αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία της Ηλείας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, προκάλεσε η είδηση για το νεκρό μωρό που βρέθηκε πεταμένο στη χωματερή των Λεχαινών, σε προχωρημένη σήψη.

Το φρικιαστικό έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ένας ρακοσυλλέκτης εντόπισε το άψυχο κορμί ενός νεογέννητου μωρού ανάμεσα στους λόφους των σκουπιδιών.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν μία 20χρονη αλλοδαπή, η οποία φέρεται να εγκατέλειψε στα σκουπίδια το νεογέννητο αγοράκι της, ενώ συνεργός της φέρεται να είναι η 44χρονη μητέρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες της αστυνομίας, καθώς και η σύλληψη της κοπέλας, έγινε στην περιοχή του Νεοχωρίου Κυλλήνης.

Την ίδια στιγμή οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως συγκλονίζουν. Το άτυχο αγοράκι, που το κορμάκι του βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, ήταν τυλιγμένο σε ένα λευκό σεντόνι.

Το απορριμματοφόρο του δήμου είχε μόλις αδειάσει, και μια παρέα αλλοδαπών Ρομά ξεκίνησε -όπως κάνει κάθε μέρα- να ανακατεύει τα σκουπίδια, ψάχνοντας κάτι πολύτιμο ή υλικά που μπορούν να μεταπωληθούν για ανακύκλωση. Ένας από τους ρακοσυλλέκτης εντόπισε το λευκό διπλωμένο σεντόνι και το ανέσυρε για να το εξετάσει καλύτερα, όταν βρέθηκε… μπροστά στο τραγικό θέαμα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και μέσα σε λίγα λεπτά ισχυρή δύναμη, με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Ταξίαρχο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, είχαν καταφθάσει στο σημείο.

Το μωρό μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο των Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις ξεκίνησαν να «οργώνουν» την περιοχή αναζητώντας στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους απάνθρωπους γονείς.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr