10 χρόνια “Αλήθειες με τη Ζήνα”: Η εντυπωσιακή τούρτα και το ζεϊμπέκικο της Ζήνας Κουτσελίνη
Δείτε φωτογραφίες
Τα 10 χρόνια της εκπομπής της Αλήθειες με τη Ζήνα στο Star γιόρτασε το βράδυ της Δευτέρας η Ζήνα Κουτσελίνη με ένα λαμπερό πάρτι, στο πιο ψηλό μαγαζί της Αθήνας, το Deos και έσβησε τα κεράκια της εντυπωσιακής τούρτας.
Η παρουσιάστρια φορώντας μια εντυπωσιακή κατακκόκινη φόρμα του Valtadoros, υποδέχτηκε πλήθος φίλων και συνεργάτων που βρέθηκαν εκεί για να την τιμήσουν.
Η Ζωή Τηγανούρια με το ακορντεόν της έπαιξε μουσική για τους καλεσμένους την ώρα που ο ήλιος έδυε, ενώ στη συνέχεια το μικρόφωνο πήραν γνωστοί καλλιτέχνες και τραγούδησαν.
Μάλιστα κατά τη διάρκεια της βραδιάς η Ζήνα αποκάλυψε πως ανανέωσε τη συνεργασία της με το Star και πως οι Αλήθειες με τη Ζήνα θα συνεχίσουν για ενδέκατη χρονιά.
Tην παράσταση στη λαμπερή βραδια έκλεψαν η εντυπωσιακή τούρτα αλλά και το ζεϊμπέκικο της παρουσιάστριας.
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.