Π. Λαγούτης: Πως έμαθαν τα παιδιά του για το χωρισμό του με τη Μ. Αλικάκη;

Για την περίοδο που η πρώην γυναίκα του, Μυρτώ Αλικάκη, έπαιζε στο δημοφιλές σίριαλ “Αναστασία”, μίλησε ο Πέτρος Λαγούτης… και έκανε αίσθηση με αυτό που είπε:
“Δεν ήθελα να βλέπουν οι γονείς μου την “Αναστασία”, γιατί τότε ήμουν στα φόρτε μου όσον αφορά στο ποιοτικό. Δεν έχω δει καθόλου “Αναστασία”. Έχω δει μόνο πέντε λεπτά”.
Στη συνέχεια διευκρίνισε ότι η σχέση του με την Μυρτώ Αλικάκη είναι σχέση ζωής. Ο ηθοποιός ήρθε σε δύσκολη θέση όταν ρωτήθηκε για τον τρόπο με τον οποίο έμαθαν τα παιδιά τους για το χωρισμό και απάντησε με χιούμορ ότι άνοιξαν την τηλεόραση.
Δεν του αρέσει καθόλου η δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση του με την Κατερίνα Παπουτσάκη και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί.
Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.



















