search-button
cross-out

Zωή Χωραφά: Θα ήταν μεγάλη τιμή για μένα να δουλέψω με τον πατέρα μου

Zωή Χωραφά: Θα ήταν μεγάλη τιμή για μένα να δουλέψω με τον πατέρα μου

Είναι μόλις 25 και το αστέρι της βρίσκεται σε άνοδο, έχοντας πρωταγωνιστήσει στο « Nos annees pension», μια από τις αγαπημένες σειρές της γαλλικής τηλεόρασης, ενώ  έχιε ήδη παίξει στον κινηματογράφο στο φιλμ « Vanilla Poison». Η Ζωή είναι κόρη του διεθνώς καταξιωμένου Έλληνα ηθοποιού Γιώργου Χωραφά και της αμερικανίδας θεατρικής συγγραφέως Ρόζαλι Γουάλοκ, η εξλιξή της και η ενασχόληση της με την τλςχνη, υπήρχε στο DNA της. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Life & Style Μίλησε για την επιθυμία της να συνεργαστεί με τον πατέρα της.

«Πόσο σας βοήθησε στην καριέρα σας ότι είστε κόρη ενός διεθνώς επιτυχημένου ηθοποιού;».

« Δεν μπορώ να πω ότι το να είμαι κόρη ενός καταξιωμένου ηθοποιού είναι μειονέκτημα ή πλεονέκτημα. Οι άνθρωποι της δουλειάς ξέρουν το όνομά μου και είμαι υπερήφανη που είμαι κόρη του πατέρα μου, έχουμε υπέροχη σχέση. Στο τέλος, μερικές φορές παίρνω το ρόλο και κάποιες άλλες όχι, αλλά το μόνο που έχει σημασία σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το πώς τα πήγα στην οντισιόν και αν ήμουν καλή για το ρόλο».

« Θα θέλατε να δουλέψετε μαζί ;»

« Θα ήθελα πολύ να δουλέψω μαζί με τον πατέρα μου και το σκεφτόμαστε σοβαρά για το άμεσο μέλλον. Θα ήταν μεγάλη τιμή για μένα… Ίσως και λίγο τρομακτικό στην αρχή, αλλά νομίζω ότι θα σταθώ στα πόδια μου».

Πηγή : Life & Style

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr