Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρής Μαραντίνης στο… κρεβάτι! Δείτε την σέξι φώτο στο Snapchat

Μια από τις καλύτερες ερωτικές περιόδους τους φαίνεται πως διανύουν Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης, οι οποίοι μετά από εφτά χρόνια γάμου και δυο παιδιά, έχουν βρει το μυστικό ώστε να ανανεώνουν συνεχώς την σχέση τους. Έτσι μετά τα «καυτά» τους φιλιά μέσα στη θάλασσα στο «Καλό Λιβάδι» της Μυκόνου προ ημερών, αλλά και την δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Σίσσυς […]

Μια από τις καλύτερες ερωτικές περιόδους τους φαίνεται πως διανύουν Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης, οι οποίοι μετά από εφτά χρόνια γάμου και δυο παιδιά, έχουν βρει το μυστικό ώστε να ανανεώνουν συνεχώς την σχέση τους.

Έτσι μετά τα «καυτά» τους φιλιά μέσα στη θάλασσα στο «Καλό Λιβάδι» της Μυκόνου προ ημερών, αλλά και την δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Σίσσυς Χρηστίδου στον σύζυγό της μέσα από τα social media, η παρουσιάστρια δημοσίευσε άλλη μια σέξι φώτο στο Instagram και στο Snapchat της.

Όπως θα δείτε και στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους χιλιάδες followers της, το ζευγάρι είναιξαπλωμένο στο κρεβάτι, με την Σίσσυ Χρηστίδου να έχει πέσει πάνω από τον Θοδωρή Μαραντίνη και να τον φιλά τρυφερά.

Την φώτο συνόδευσε με την λεζάντα:

«Καληνύχτα ερωτευμένα μου πουλάκια!»