Η ξανθιά παρουσιάστρια που λέει τον καιρό… χορεύοντας

Τον δικό της ξεχωριστό τρόπο έχει η Ximena Cordoba για να μεταδίδει το δελτίο καιρού. Η 36χρονη γοητευτική παρουσιάστρια του καιρού στο τηλεοπτικό κανάλι Univisión της Κολομβίας φτιάχνει την μέρα των τηλεθεατών όταν λέει τον καιρό μετά… μουσικής. Ενώ αρχίζει να μεταδίδει το δελτίο καιρού ακούγεται μουσική και εκείνη κουνάει τους γοφούς της και λικνίζεται […]

Τον δικό της ξεχωριστό τρόπο έχει η Ximena Cordoba για να μεταδίδει το δελτίο καιρού. Η 36χρονη γοητευτική παρουσιάστρια του καιρού στο τηλεοπτικό κανάλι Univisión της Κολομβίας φτιάχνει την μέρα των τηλεθεατών όταν λέει τον καιρό μετά… μουσικής.

Ενώ αρχίζει να μεταδίδει το δελτίο καιρού ακούγεται μουσική και εκείνη κουνάει τους γοφούς της και λικνίζεται στον ρυθμό. Η παρουσιάστρια έχει 760.000 ακόλουθους στο Instagram και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της. Η γυμναστική είναι μία από τις μεγάλες της αγάπες για αυτό και συχνά πυκνά ποζάρει με τα κορμάκια και τα κολάν της.

Η παρουσιάστρια ανέβασε στα social media το βίντεο που την δείχνει να χορεύει ενώ παρουσιάζει τον καιρό και αυτό έγινε viral με περισσότερες από μισό εκατομμύριο views.