Νίκος Ορφανός για Λυδία Κονιόρδου: «Βίωσα τον κανιβαλισμό… Είναι ηλίθιο να σε κρίνουν για…»

Την υπουργοποίηση της Λυδίας Κονιόρδου και όσα ακούστηκαν μετά την ανακοίνωσή της, σχολίασε μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook ο Νίκος Ορφανός. «Βίωσα τον κανιβαλισμό απέναντι στους καλλιτέχνες που πολιτεύονται. Η εικόνα μας, που είναι δημόσια λόγω επαγγέλματος, κατακερματίζεται και γελοιοποιείται κατά το δοκούν ανεξέλεγκτα. Προηγούμενες καλλιτεχνικές μας εμφανίσεις, χρησιμοποιούνται για να μας περιγελάσουν» […]

Την υπουργοποίηση της Λυδίας Κονιόρδου και όσα ακούστηκαν μετά την ανακοίνωσή της, σχολίασε μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook ο Νίκος Ορφανός.

«Βίωσα τον κανιβαλισμό απέναντι στους καλλιτέχνες που πολιτεύονται. Η εικόνα μας, που είναι δημόσια λόγω επαγγέλματος, κατακερματίζεται και γελοιοποιείται κατά το δοκούν ανεξέλεγκτα. Προηγούμενες καλλιτεχνικές μας εμφανίσεις, χρησιμοποιούνται για να μας περιγελάσουν» τόνισε ο γνωστός ηθοποιός, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε «Το να κρίνεις κάποιον για μια δραστηριότητα, με βάση μια άσχετη άλλη προσωπική του δραστηριότητα είναι ηλίθιο».

Δείτε την ανάρτησή του…