Αμαρυλλίς: Δείτε που γιόρτασε τα γενέθλια της και ποιοι πασίγνωστοι Έλληνες της τραγούδησαν το “Happy Birthday” (Video)

Εορταστικό ήταν το κλίμα στην Αυτοκίνηση την προηγούμενη εβδομάδα καθώς η Αμαρυλλίς γιόρτασε τα γενέθλια της στον Σταν μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη που ήταν όλο εκπλήξεις για την αγαπημένη του φίλη. Η Αμαρυλλίς ήταν πιο ευδιάθετη από ποτέ και λίγα λεπτά αργότερα όταν ο κόσμος της ζήτησε να τραγουδήσει την επιτυχία της «διαταγές» το […]

Εορταστικό ήταν το κλίμα στην Αυτοκίνηση την προηγούμενη εβδομάδα καθώς η Αμαρυλλίς γιόρτασε τα γενέθλια της στον Σταν μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη που ήταν όλο εκπλήξεις για την αγαπημένη του φίλη.

Η Αμαρυλλίς ήταν πιο ευδιάθετη από ποτέ και λίγα λεπτά αργότερα όταν ο κόσμος της ζήτησε να τραγουδήσει την επιτυχία της «διαταγές» το έκανε, απογειώνοντας ακόμη περισσότερο την βραδιά.

Η τραγουδίστρια περιτριγυρισμένη από τους φίλους της αλλά και από τον κόσμο που ήθελε να της ευχηθεί διασκέδασε μέχρι το τέλος του προγράμματος. Την επόμενη μέρα η Αμαρυλλίς ετοίμασε βαλίτσες για Αμερική καθώς θα βρίσκεται σε προγραμματισμένη περιοδεία μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, το «Happy birthday» από τον Σταν και τον Κώστα Μαρτάκη.