Λάκης Γαβαλάς: «Η ζωή μου ήταν πάντοτε μια φυλακή, με την έννοια της πειθαρχίας… Τίποτα δεν ήταν εύκολο για μένα!» (Video)

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, με αφορμή το γεγονός ότι ανέλαβε το ρόλο του καθηγητή σε σχολή υψηλής ραπτικής και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε όσα πέρασε στη ζωή του. «Η ζωή μου ήταν πάντοτε μια φυλακή, με την έννοια της πειθαρχίας… Τίποτα δεν ήταν εύκολο για μένα! Θυμάμαι ταξίδια που […]

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, με αφορμή το γεγονός ότι ανέλαβε το ρόλο του καθηγητή σε σχολή υψηλής ραπτικής και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε όσα πέρασε στη ζωή του.

«Η ζωή μου ήταν πάντοτε μια φυλακή, με την έννοια της πειθαρχίας… Τίποτα δεν ήταν εύκολο για μένα! Θυμάμαι ταξίδια που έκανα από την Ελβετία στο Μιλάνο, για να πάω σε κάποιο σόου ή για να παρουσιάσω κάποια δουλειά μου… Ή ακόμα παλαιότερα όταν χόρευα που πήγαινα σε δύο πόλεις σε μία μέρα για να βγάλω το μεροκάματο… Άρα, λοιπόν, δεν μου χαρίστηκε τίποτα…» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Δείτε το απόσπασμα…