10 χρόνια χωρίς τον Νίκο Κούρκουλο- Η σύζυγός του Μαριάννα Λάτση και τα παιδιά του τίμησαν τη μνήμη του σε εκδήλωση στο Εθνικό Θέατρο (Φωτογραφίες)

Πριν από 10 χρόνια έφυγε από τη ζωή ο ωραιότερος-ίσως- άντρας του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου, Νίκος Κούρκουλος. Η Μαριάννα Λάτση, τα παιδιά του, αλλά και πλήθος καλλιτεχνών, τίμησαν χθες τη μνήμη του σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Θέατρο. Ο φωτογραφικός φακός του Enter TV ήταν εκεί και απαθανάτισε τη σύζυγό του, Μαριάννα Λάτση, […]

Πριν από 10 χρόνια έφυγε από τη ζωή ο ωραιότερος-ίσως- άντρας του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου, Νίκος Κούρκουλος.

Η Μαριάννα Λάτση, τα παιδιά του, αλλά και πλήθος καλλιτεχνών, τίμησαν χθες τη μνήμη του σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Θέατρο.

Ο φωτογραφικός φακός του Enter TV ήταν εκεί και απαθανάτισε τη σύζυγό του, Μαριάννα Λάτση, την κόρη του Εριέττα Κούρκουλου, τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του από τον πρώτο του γάμο, Άλκη και Εριέττα Κούρκουλου, την εγγονή του και κόρη της Εριέττας, Αμαλία Κυριακοπούλου, αλλά και τον γιο της Μαριάννας Λάτση, Πάρη Κασιδόκωστα.

Δείτε φωτογραφίες…