Δούκισσα Νομικού: Παραδέχτηκε ότι παντρεύεται!

Εδώ και πολύ καιρό ακούγεται πως η Δούκισσα Νομικού και ο σύντροφός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης, πρόκειται να παντρευτούν, ωστόσο, οι δυο τους δεν είχαν επιβεβαιώσει τίποτα! Σήμερα, όμως, η όμορφη Δούκισσα αποφάσισε να το παραδεχτεί και το αποκάλυψε μέσα από το προσωπικό της blog dutchesss.queen.στο queen.gr σε ένα άρθρο, με τον τίτλο “Yes I do”. Η ίδια τόνισε […]

Εδώ και πολύ καιρό ακούγεται πως η Δούκισσα Νομικού και ο σύντροφός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης, πρόκειται να παντρευτούν, ωστόσο, οι δυο τους δεν είχαν επιβεβαιώσει τίποτα!

Σήμερα, όμως, η όμορφη Δούκισσα αποφάσισε να το παραδεχτεί και το αποκάλυψε μέσα από το προσωπικό της blog dutchesss.queen.στο queen.gr σε ένα άρθρο, με τον τίτλο “Yes I do”.

Η ίδια τόνισε πως δεν ήθελε να το κρύψει, αλλά ήθελε να το ζήσει 100%, καθώς ήταν η στιγμή τους και ήθελε να την κρατήσει μόνο για εκείνους. Πρόσθεσε, δε, «ΝΑΙ, λοιπόν. Ένα μεγάλο ΝΑΙ. Αυτός είναι ο άνθρωπός μου. Ο άντρας μου. Το άλλο μου μισό. Λένε πως καταλαβαίνεις ότι είναι αυτός, από την αρχή. Συμφωνώ. Για κάποιο λόγο το ήξερα, το ένιωσα, όταν μου χαμογέλασε για πρώτη φορά».