Βίκυ Σταυροπούλου: Πως βιώνει την κρίση και ποιο τηλεπαιχνίδι της πρότειναν και το απέρριψε (Video)

Μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” παραχώρησε η Βίκυ Σταυροπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το πόσο την έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση, αλλά και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί. «Μου λείπει η τηλεόραση, γιατί την αγαπώ σαν είδος, αλλά δεν θα κάνω κάτι απλώς και μόνο για να […]

Μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” παραχώρησε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το πόσο την έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση, αλλά και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί.

«Μου λείπει η τηλεόραση, γιατί την αγαπώ σαν είδος, αλλά δεν θα κάνω κάτι απλώς και μόνο για να κάνω κάτι… Γιατί θεωρώ ότι δεν κάνω 110 εμπόδια, κάνω μαραθώνιο… Θέλω να είμαι πολύ προσεκτική στις επιλογές μου για να μπορούν να με δικαιώσουν σε διάρκεια χρόνου. Καταλάβαινα πόσο δελεαστικό ήταν, ας πούμε, όταν μου πρότειναν να κάνω το πρωινό, γιατί μου πρότειναν και ωραία χρήματα…» είπε η ίδια, ενώ αποκάλυψε ότι φέτος απέρριψε τρεις προτάσεις. 

Επίσης, αποκάλυψε πως της προτάθηκε να παρουσιάσει το “Κάνε Παζάρι” και εξήγησε για ποιο λόγο απέρριψε την πρόταση αυτή.

Δείτε το απόσπασμα…