Ποιος γνωστός Έλληνας γιόρτασε τα γενέθλιά του σβήνοντας τα κεράκια αυτής της, εμπνευσμένης από το “Survivor”, τούρτας;

Τα γενέθλιά του γιόρτασε με ένα λαμπερό δείπνο στο οποίο παρευρέθηκαν πολλοί καλοί του φίλοι ο γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος. Ο λόγος για τον “δικό μας”, Νίκο Γεωργιάδη, διευθυντή του περιοδικού ΟΚ και μέλος της οικογένειας του Enter TV, ο οποίος έσβησε τα κεράκια της εντυπωσιακής, εμπνευσμένης από το “Survivor”, τούρτας του. Ο φωτογραφικός φακός του […]

Τα γενέθλιά του γιόρτασε με ένα λαμπερό δείπνο στο οποίο παρευρέθηκαν πολλοί καλοί του φίλοι ο γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος.

Ο λόγος για τον “δικό μας”, Νίκο Γεωργιάδη, διευθυντή του περιοδικού ΟΚ και μέλος της οικογένειας του Enter TV, ο οποίος έσβησε τα κεράκια της εντυπωσιακής, εμπνευσμένης από το “Survivor”, τούρτας του.

Ο φωτογραφικός φακός του Enter TV ήταν εκεί και απαθανάτισε τον “Μαχητή” Νίκο, μαζί με τους καλούς του φίλους, ανάμεσα στους οποίους ήταν και πολλοί επώνυμοι, όπως η Καλομοίρα, η Χριστίνα Παππά, η Σόφη Πασχάλη, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο Λούκας Γιώρκας, ο Νίκος Παπαδάκης, η Αγγελική Ηλιάδη, η Έμυ Λιβανίου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Σάσα Σταμάτη.

Δείτε τις φωτογραφίες…

Χρόνια πολλά και πάντα επιτυχίες Νίκο μας!