Με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες γιόρτασε τα γενέθλια του ο επιχειρηματίας Φώτος Πιττάτζης! Λαμπερή στο πλάϊ του η σύζυγος του Νικολέττα Καρρά (Photos)

Τα γενέθλια του γιόρτασε σε μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα το βράδυ της Παρασκευής ο γνωστός Κύπριος νομικός και επιχειρηματίας Φώτος Πιττάτζης, σύζυγος της ηθοποιού Νικολέττας Καρρά. Ο Φώτος Πιττάτζης που πλέον  δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και στην Ελλάδα, έχοντας δίπλα του την πάντα  εντυπωσιακή Νικολέττα υποδέχτηκε τους καλεσμένους του στο σπίτι τους  στα βόρεια προάστεια. Ανάμεσα στους καλεσμένους, διακρίναμε τον […]

Τα γενέθλια του γιόρτασε σε μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα το βράδυ της Παρασκευής ο γνωστός Κύπριος νομικός και επιχειρηματίας Φώτος Πιττάτζης, σύζυγος της ηθοποιού Νικολέττας Καρρά. Ο Φώτος Πιττάτζης που πλέον  δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και στην Ελλάδα, έχοντας δίπλα του την πάντα  εντυπωσιακή Νικολέττα υποδέχτηκε τους καλεσμένους του στο σπίτι τους  στα βόρεια προάστεια.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, διακρίναμε τον πάντα απαστράπτουσα Ζωή Λασκάρη με τον σύζυγο της και συνεργάτη του Φώτου, Αλέξανδρο Λυκουρέζο, τον  Μιχάλη Μαρίνο,  τον γνωστό οδοντίατρο Πάρη Αμοργινό,  τον ιατρό-παθολόγο Γιώργο Ναούμ, την Ζήνα Κουτσελίνη, τον pr-man τον Μέμο Μπεγνή, τον Παύλο Χαϊκάλη με την σύζυγο του,  καθώς και φίλους του εορτάζοντα τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Κύπρο.

Εμείς ευχόμαστε στον Φώτο  χρόνια πολλά,δημιουργικά και  ευτυχισμένα στο πλάι της όμορφης Νικολέττας!

Δείτε φωτογραφίες από την όμορφη βραδιά