«Αυτή η γυναίκα θα έπρεπε να είναι γυναίκα του προέδρου των ΗΠΑ». Η απίστευτη ατάκα του πεθερού πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού για εκείνη (Video)

Η γνωστή και πολύ όμορφη Ελληνίδα βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, το μεσημέρι της Παρασκευής και ο αγαπημένος της πεθερός μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για εκείνη. «Είμαι 70 χρονών, δεν έχω γνωρίσει πιο ωραίο άνθρωπο από την Νικολέττα…» τόνισε χαρακτηριστικά για την Νικολέττα Καρρά ο πεθερός της, Γιώργος Πιττάτζης, ενώ στη […]

Η γνωστή και πολύ όμορφη Ελληνίδα βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, το μεσημέρι της Παρασκευής και ο αγαπημένος της πεθερός μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για εκείνη.

«Είμαι 70 χρονών, δεν έχω γνωρίσει πιο ωραίο άνθρωπο από την Νικολέττα…» τόνισε χαρακτηριστικά για την Νικολέττα Καρρά ο πεθερός της, Γιώργος Πιττάτζης, ενώ στη συνέχεια, μίλησε σχετικά με το με πόσο δέος και σεβασμό του μιλά ο γιος του για εκείνη.

«Εγώ δεν έχω να πω για την ομορφιά της, που λέει όλος ο κόσμος, εγώ έχω να πω για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά της… Και λέω μέσα μου ότι αυτή η γυναίκα θα έπρεπε να είναι γυναίκα του προέδρου των ΗΠΑ» ανέφερε, επίσης.

Δείτε το απόσπασμα…