Ζωή Λάσκαρη: Η επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας και η συγκινητική παράκληση

Μεγάλο είναι το κενό που άφησε η Ζωή Λάσκαρη, “φεύγοντας” ξαφνικά από τη ζωή, την Παρασκευή 18 Αυγούστου, ενώ βρισκόταν στο εξοχικό της στο Πόρτο Ράφτη. Οι αγαπημένοι της άνθρωποι και κυρίως η οικογένειά της, ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, οι κόρες της, Μάρθα Κουτουμάνου και Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και η εγγονή της Ζένια, είναι […]

Μεγάλο είναι το κενό που άφησε η Ζωή Λάσκαρη, “φεύγοντας” ξαφνικά από τη ζωή, την Παρασκευή 18 Αυγούστου, ενώ βρισκόταν στο εξοχικό της στο Πόρτο Ράφτη.

Οι αγαπημένοι της άνθρωποι και κυρίως η οικογένειά της, ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, οι κόρες της, Μάρθα Κουτουμάνου και Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και η εγγονή της Ζένια, είναι απαρηγόρητοι από την τραγική της απώλεια.

Η οικογένεια της αγαπημένης μας ηθοποιού εξέδωσε ανακοίνωση για την κηδεία της, που θα γίνει την Τρίτη στον Άγιο Διονύσιου, μέσα από τη σελίδα της στα social media.

Η ταφή της λαμπερής πρωταγωνίστριας θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο, ενώ παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, όσοι το επιθυμούν να κάνουν δωρεές στην Κιβωτό του πατέρα Αντώνιου.

Δείτε την ανακοίνωση…