Γάμος υπό άκρα μυστικότητα για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο- Βάφτισε και τον μικρό γιο του!

Γαμπρός για τρίτη φορά ντύθηκε ο αγαπημένος σεφ  Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος  παντρεύτηκε την εδώ και πέντε χρόνια σύντροφο του Μαριέττα Ντάνα με την οποία έχουν και ένα αγοράκι. O γάμος όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Εspresso έγινε την προηγούμενη  Πέμπτη στην  Αγία Ειρήνη στα Λουτρά της Κύθνου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας το ζευγάρι την ίδια ημέρα βάφτισε και τον […]

Γαμπρός για τρίτη φορά ντύθηκε ο αγαπημένος σεφ  Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος  παντρεύτηκε την εδώ και πέντε χρόνια σύντροφο του Μαριέττα Ντάνα με την οποία έχουν και ένα αγοράκι.

O γάμος όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Εspresso έγινε την προηγούμενη  Πέμπτη στην  Αγία Ειρήνη στα Λουτρά της Κύθνου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας το ζευγάρι την ίδια ημέρα βάφτισε και τον γιο του, ο οποίος  πήρε το όνομα Αλέξανδρος, στη μνήμη του πατέρα της Μαριέττας, που έχει φύγει από τη ζωή. 

Η  δεξίωση για τον γάμο του ζευγαριού έγινε στη θαλαμηγό του Κωνσταντίνου Ροδόπουλου, ιδιοκτήτη του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ, με τον οποίο συνεργάζεται ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, καθώς είναι ο βασικός καθηγητής γαστρονομίας στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, μαζί με τον έτερο «Master chef» Πάνο Ιωαννίδη.

Εμείς να ευχηθούμε στο ζευγάρι να ζήσει και να χαόρονται τον μικρό Αλέξανδρο!

Πηγή photo: NDP Agency