Κώστας Γρίμπιλας: Η επιτυχία της εκδήλωσης για το “Χαμόγελο του παιδιού”, το “ευχαριστώ” του και το συγκινητικό μήνυμα για την κόρη του

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” θέλησε να πει ο Κώστας Γρίμπιλας, καθώς η εκδήλωση που πραγματοποίησε  το ίδρυμα “The Konstantina Angelique Gribilas Foundation” για το “Χαμόγελο του Παιδιού” ήταν απολύτως επιτυχημένη, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν $283,000, τα οποία θα διατεθούν για την αγορά ενός κινητού πολυιατρείου. Ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει τον Ανδρέα Γεωργίου, τον Κούλλη Νικολάου και την […]

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” θέλησε να πει ο Κώστας Γρίμπιλας, καθώς η εκδήλωση που πραγματοποίησε  το ίδρυμα “The Konstantina Angelique Gribilas Foundation” για το “Χαμόγελο του Παιδιού” ήταν απολύτως επιτυχημένη, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν $283,000, τα οποία θα διατεθούν για την αγορά ενός κινητού πολυιατρείου.

Ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει τον Ανδρέα Γεωργίου, τον Κούλλη Νικολάου και την Κέλλυ Κελεκίδου που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια και παραβρέθηκαν στην εκδήλωση αφιλοκερδώς.

Ο Κώστας Γρίμπιλας δεν ξεχνά ποτέ την κορούλα του, Κωνσταντίνα, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 9 μηνών.

«Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό ένα τεράστιο ευχαριστώ εκεί ψηλά στον παράδεισο, στον Άγγελο μου , που χωρίς τη βοήθεια της δεν θα καταφέρναμε να κάνουμε τίποτα. Μωρό μου μου λείπεις όσο τίποτα στον κόσμο … ο μπαμπάς σου» ήταν το συγκινητικό μήνυμά του για εκείνη.