Niko-Polis Blog: Μια καλή μέρα για τον ΑΝΤ1 και μια κακή για τον…

Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει: Η Τρίτη ήταν μια καλή μέρα για τον ΑΝΤ1 και μια κακή για τον Alpha. Το Nomads πήρε ξανά ανοδική πορεία (32,3% στο 15-44), νούμερο που θα απογειωθεί ακόμα πιο υψηλά όσο η προσοχή εστιάζεται στους παίκτες…  Η Μπεκατώρου έφυγε ακόμα πιο μπροστά (27,5% στο δυναμικό κοινό) και τα δύο σήριαλ του […]

Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει:

Η Τρίτη ήταν μια καλή μέρα για τον ΑΝΤ1 και μια κακή για τον Alpha. Το Nomads πήρε ξανά ανοδική πορεία (32,3% στο 15-44), νούμερο που θα απογειωθεί ακόμα πιο υψηλά όσο η προσοχή εστιάζεται στους παίκτες…  Η Μπεκατώρου έφυγε ακόμα πιο μπροστά (27,5% στο δυναμικό κοινό) και τα δύο σήριαλ του σταθμού- Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια, Παρθένα Ζωή- φέρνουν χαμόγελα στους ιθύνοντες ενώ το μόνο που “δυσκολεύεται” λίγο είναι το 4ΧΧΧ4.

Μόνο το 11,8% του νεανικού κοινού κάθισε να δει την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η οποία όμως άρχισε να δείχνει αντανακλαστικά και παρουσίασε μια ελκυστική εκπομπή την Τετάρτη, περισσότερο στα μέτρα της.

Κακή μέρα και για το Happy Day (13,2%) αλλά και για το Slam (9,8%). Το Shopping Star κατάφερε να πάρει τα πρωτεία από το My Style Rocks (21%-16,4%), ενώ στο Epsilon η πιο δυνατή εκπομπή παραμένει η “Tατιάνα Live” (14,3% στο σύνολο).

Όσο για την πιο αδικημένη, ίσως, εκπομπή της σεζόν, αυτή δεν είναι άλλη από την “Φωλιά των ΚούΚου” (9,9%), νούμερο μετριοπαθές που είναι όμως πολύ κοντά στον μέσο όρο ημέρας του σταθμού στο 15-44 (10,1%). 

Δύσκολα τα πράγματα και για το Rodeo του Σκάι (8,9%) που στην κανονική του προβολή δεν πιάνει τον στόχο του 10% που έχει θέσει η Άλκηστη Μαραγκουδάκη, τον πιάνει όμως στη μεταμεσονύκτια επανάληψη (11,1%)! 

Όλο το περιεχόμενο του NikoPolis Blog αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία. Δεν παρέχεται το δικαίωμα αναπαραγωγής, αντιγραφής, ή και εκμετάλλευσης εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου της ανάρτησης, χωρίς γραπτή συγκατάθεση του entertv.gr