Το συγκλονιστικό μήνυμα της Μάγιας Τσόκλη για τον καρκίνο του μαστού: « Είναι μία καθημερινή εξέταση που γυρνάει τον κόσμο σου ανάποδα, μια σφαλιάρα ξεγυρισμένη…»

Η 25η Οκτωβρίου είναι η ημέρα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού και με αυτή την αφορμή η Μάγια Τσόκλη ανέβασε ένα συγκλονιστικό κείμενο στη σελίδα της στο facebook. «Δεν είναι πλάκα, δεν είναι μόδα, δεν είναι δακρύβρεχτα κείμενα από «συμπάσχοντες ψυχικώς». Δεν είναι μοντέλα, παρουσιάστρες ή ηθοποιοί που συμμετέχουν σε κενές καμπάνιες. Δεν είναι […]

Η 25η Οκτωβρίου είναι η ημέρα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού και με αυτή την αφορμή η Μάγια Τσόκλη ανέβασε ένα συγκλονιστικό κείμενο στη σελίδα της στο facebook.

«Δεν είναι πλάκα, δεν είναι μόδα, δεν είναι δακρύβρεχτα κείμενα από «συμπάσχοντες ψυχικώς». Δεν είναι μοντέλα, παρουσιάστρες ή ηθοποιοί που συμμετέχουν σε κενές καμπάνιες. Δεν είναι ροζ κορδελίτσες κοινωνικής ευθύνης. Δεν είναι καν οι καλλιτεχνικές φωτογραφίες που εξωραΐζουνε τη πραγματικότητα συλλαμβάνοντας τη στιγμή» έγραψε η γνωστή δημοσιογράφος, ενώ συμπλήρωσε «Είναι η μία σου ζωή. Είναι μία καθημερινή εξέταση που γυρνάει τον κόσμο σου ανάποδα. Η έξοδος από το ιατρείο σε μία άλλη πραγματικότητα. Μια σφαλιάρα ξεγυρισμένη που σε πατάει στη γη. Είναι η αίσθηση του χρόνου που αλλάζει. Είναι η διακοπή κάθε επιθυμίας, κάθε μελλοντικού σχεδίου. Είναι η ζωή που συνεχίζει για τους γύρω σου, κι εσύ μένεις θεατής της, ν ’αναρωτιέσαι αν θα ξαναπαίξεις στην ομάδα των ζωντανών».

Δείτε την ανάρτησή της…