Γιούλικα Σκαφιδά: Το περιστατικό με τον Γιάννη Σμαραγδή στις οντισιόν για τον Καζαντζάκη

Η Γιούλικα Σκαφιδά μιλώντας στο reader.gr αποκάλυψε τι συνέβη με τον σκηνιθέτη Γιάννη Σμαραγδή,  όταν πήγε στην οντισιόν για την ταινία με την ζωή του  Νίκου Καζαντζάκη. Κινηματογραφικά, θα συμμετέχεις στην ταινία για τη ζωή του Καζαντζάκη;  Η ταινία κυκλοφορεί στις 23 Νοεμβρίου και είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενη γι’ αυτό το ρόλο. Υποδύομαι την Ίτκα, μία Εβραία γυναίκα […]

Η Γιούλικα Σκαφιδά μιλώντας στο reader.gr αποκάλυψε τι συνέβη με τον σκηνιθέτη Γιάννη Σμαραγδή,  όταν πήγε στην οντισιόν για την ταινία με την ζωή του  Νίκου Καζαντζάκη.

Κινηματογραφικά, θα συμμετέχεις στην ταινία για τη ζωή του Καζαντζάκη; 
Η ταινία κυκλοφορεί στις 23 Νοεμβρίου και είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενη γι’ αυτό το ρόλο. Υποδύομαι την Ίτκα, μία Εβραία γυναίκα που γνωρίζει ο Καζαντζάκης στο Βερολίνο, ζουν μια παθιασμένη σχέση και τον μυεί στον έρωτα και τον κομμουνισμό. 

Πώς προέκυψε η πρόταση; 
Έκανε μια οντισιόν ο κ. Γιάννης Σμαραγδής και πήγα, ήμασταν 500 άτομα περίπου. Όταν ανέβηκα στη σκηνή για να διαβάζω το απόσπασμα που έπρεπε, με φώναξε και μου είπε «τι κάνεις εσύ εδώ»; Μου είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνω οντισιόν, ότι με ξέρει και την επόμενη ημέρα μου έστειλε το ολοκληρωμένο κείμενο.