Σία Κοσιώνη: Ανέβασε φωτογραφία του γιου της και “έριξε” τα social media! Το μήνυμά της για την επιστροφή της στο δελτίο ειδήσεων

Η Σία Κοσιώνη επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, μετά τη γέννηση του γιου της. Η ίδια ανέβασε στο facebook μία τρυφερή φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της να κρατά το τηλεκοντρόλ και τρέλανε τους διαδικτυακούς της φίλους! «Μου είπε ότι θα με παρακολουθεί. Και θα είναι σίγουρα ο πιο αυστηρός […]

Η Σία Κοσιώνη επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, μετά τη γέννηση του γιου της.

Η ίδια ανέβασε στο facebook μία τρυφερή φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της να κρατά το τηλεκοντρόλ και τρέλανε τους διαδικτυακούς της φίλους!

«Μου είπε ότι θα με παρακολουθεί. Και θα είναι σίγουρα ο πιο αυστηρός κριτής μου. Έχει άλλωστε μεγάλη προϋπηρεσία! Πρώτη μέρα στη δουλειά μετά απο την πιο γλυκιά περιπέτεια της ζωής μου. Καλή μας νέα αρχή!» έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Δείτε την ανάρτησή της…