Όσα έγιναν στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του ζεύγους Ερντογάν- Τι επέλεξαν να φορέσουν η Μπέτυ Μπαζιάνα και η Μαρέβα Μητσοτάκη (Φωτογραφίες)

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, παρέθεσε χθες το βράδυ δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του ζεύγους Ερντογάν. Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, βρίσκεται από χθες το πρωί στη χώρα μας, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Εμινέ. Το δείπνο πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα, ενώ, όπως ήταν λογικό, οι κυρίες ξεχώρισαν για τις εμφανίσεις […]

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, παρέθεσε χθες το βράδυ δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του ζεύγους Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, βρίσκεται από χθες το πρωί στη χώρα μας, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Εμινέ.

Το δείπνο πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα, ενώ, όπως ήταν λογικό, οι κυρίες ξεχώρισαν για τις εμφανίσεις τους.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα επέλεξε ένα κατακόκκινο φόρεμα, ενώ η σύζυγος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα, επέλεξε ένα πιο αυστηρό λουκ, με σκούρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο. Η, δε, σύζυγος του Προκόπη Παυλόπουλου, Βλασία, επέλεξε ένα λευκό σύνολο με σκούρες λεπτομέρειες.

Ο φωτογραφικός φακός του Enter TV ήταν εκεί και απαθανάτισε όσα συνέβησαν.

Δείτε τις φωτογραφίες…

Photo: NDP Agency