Δανάη Στράτου: “Είναι αλήθεια ότι υπήρξαν στιγμές δύσκολες, όταν έξω από το σπίτι μας στήνονταν κάμερες”

Η   γλύπτρια σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη και κόρη  του γνωστού βιομηχάνου της Πειραϊκής Πατραϊκής παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη την οποία διάβασαμε στο .philenews.com. Κάποια στιγμή βρεθήκατε στη δίνη της δημοσιότητας λόγω του συζύγου σας. Πώς βιώσατε αυτό το κυνήγι από τους δημοσιογράφους;  Ευτυχώς αυτό έχει περάσει. Δεν άλλαξα οτιδήποτε στην καθημερινότητά μου, και αυτό κάπου μας […]

Η   γλύπτρια σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη και κόρη  του γνωστού βιομηχάνου της Πειραϊκής Πατραϊκής παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη την οποία διάβασαμε στο .philenews.com.

Κάποια στιγμή βρεθήκατε στη δίνη της δημοσιότητας λόγω του συζύγου σας. Πώς βιώσατε αυτό το κυνήγι από τους δημοσιογράφους; 

Ευτυχώς αυτό έχει περάσει. Δεν άλλαξα οτιδήποτε στην καθημερινότητά μου, και αυτό κάπου μας προστάτεψε. Είναι αλήθεια ότι υπήρξαν στιγμές δύσκολες, όταν έξω από το σπίτι μας στήνονταν κάμερες. Το αγνόησα αυτό και συνέχισα  κανονικά τη ζωή μου. Ανέβαινα στη μηχανή μου και πήγαινα στο εργαστήριό μου όπως πάντα. 

Θεωρείτε πως ήταν αυστηρά τα ΜΜΕ με τον σύζυγό σας; 

Κοιτάξε, τα ΜΜΕ ακόμη ασχολούνται. Τα ΜΜΕ δεν είναι αντικειμενικά. Ακολουθούν κάποιες γραμμές και κατευθύνσεις που δίνονται από το συστημικό γίγνεσθαι.