Συγκινεί η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη: «Έμεινα πίσω εκεί που με άφησες…»

Ένας μήνας συμπληρώνεται αύριο από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και ο παρουσιαστής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αν και έχει πλέον διαφύγει τον κίνδυνο. Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία είναι συνεχώς στο πλευρό του, του αφιέρωσε ένα τραγούδι του Αντώνη Ρέμου, συγκινώντας τους πάντες. Η ίδια […]

Ένας μήνας συμπληρώνεται αύριο από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και ο παρουσιαστής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αν και έχει πλέον διαφύγει τον κίνδυνο.

Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία είναι συνεχώς στο πλευρό του, του αφιέρωσε ένα τραγούδι του Αντώνη Ρέμου, συγκινώντας τους πάντες.

Η ίδια ανέβασε το τραγούδι “Από το χθες στο σήμερα”, στη σελίδα της στο facebook, αναφέροντας κάποιους χαρακτηριστικούς στίχους. «Έμεινα πίσω εκεί που με άφησες, Αυτή είναι η μεγάλη μου αλήθεια… Ζω γιατί κάποτε μ’ αγάπησες, ζω γιατί κάποτε μ΄ αγάπησες. Από το χθες στο αύριο δεν πάω, Γυρνάνε πίσω τα ρολόγια μου… Μην αμφιβάλλεις πως θα σ’ αγαπάω όσο πατούν στη γη τα πόδια μου θα σ’ ΑΓΑΠΑΩ….».

Δείτε την ανάρτησή της…