“Έφυγε” στα 36 του χρόνια ηθοποιός από την σειρά “Αστέρας Ραχούλας”

Μόλις στα 36 του χρόνια “έφυγε” από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας, Βαγγέλης Ρωμνιός, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν υποδύθηκε τον Γαρύφαλλο στη σειρά του Alpha “Αστέρας Ραχούλας”. Την τραγική είδηση έκανε γνωστή ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος έγραψε στη σελίδα του στο facebook «Χθες το βράδυ, ο Βαγγέλης Ρωμνιός, αυτός ο […]

Μόλις στα 36 του χρόνια “έφυγε” από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας, Βαγγέλης Ρωμνιός, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν υποδύθηκε τον Γαρύφαλλο στη σειρά του Alpha “Αστέρας Ραχούλας”.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος έγραψε στη σελίδα του στο facebook «Χθες το βράδυ, ο Βαγγέλης Ρωμνιός, αυτός ο καταπληκτικός άνθρωπος και μοναδικός συνάδελφος, μετά από 15 μερόνυχτα “μάχης”, μας άφησε. Εδώ. Να τον θυμόμαστε. Σιωπή. Αυτό μόνο…».

Ο Βαγγέλης Ρωμνιός, απόφοιτος της Σχολής του θεάτρου Τέχνης, συμμετείχε στην παραγωγή του Εθνικού «Πεερ Γκυντ», ενώ το 2017 ανέβηκε το πρώτο του θεατρικό έργο «Χαρτοπόλεμος» στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης σε σκηνοθεσία Γ. Παλούμπη.