Κυκλοφόρησαν πλάνα για πρώτη φορά από την “απαγορευμένη” ταινία της Αλίκης

Ο Φιλοποίμην Φίνος επένδυσε και έχασε πολλά χρήματα για τα γυρίσματα του «Aliki My Love»,όπως δημοσιεύει το news.gr. Για πρώτη φορά, μετά από 54 χρόνια, η Finos Films έδωσε στη δημοσιότητα απόσπασμα από την ταινία «Aliki My Love», σε σκηνοθεσία Rudolph Mate, που έκανε πρεμιέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό σαν σήμερα το 1964. Η ταινία […]

Ο Φιλοποίμην Φίνος επένδυσε και έχασε πολλά χρήματα για τα γυρίσματα του «Aliki My Love»,όπως δημοσιεύει το news.gr.

Για πρώτη φορά, μετά από 54 χρόνια, η Finos Films έδωσε στη δημοσιότητα απόσπασμα από την ταινία «Aliki My Love», σε σκηνοθεσία Rudolph Mate, που έκανε πρεμιέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό σαν σήμερα το 1964.

Η ταινία χαρακτηριζόταν ως «Αισθηματική» και αποσύρθηκε πολύ γρήγορα, κοινώς «θάφτηκε», επειδή δεν πήγε καλά εισπρακτικά αλλά και επειδή περιείχε τολμηρές – για την εποχή – σκηνές της σταρ. Ο Φιλοποίμην Φίνος επένδυσε και έχασε πολλά χρήματα για το γύρισμα της ταινίας, η οποία δεν προβλήθηκε ποτέ στην ελληνική τηλεόραση. Πρόκειται για τη μοναδική ξένη ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη, η οποία γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στο πανέμορφο νησί της Ίου.

Σύμφωνα με τη Finos Films, η αποκατάσταση της ταινίας κατάφερε να υλοποιηθεί πριν λίγους μήνες, και σύντομα θα διατεθεί προς το κοινό, σε συλλεκτική έκδοση.