Βάνα Μπάρμπα για Ελένη Φιλίνη: “Ας πάει στα δικαστήρια αν θέλει.Στα @ρχιδι@ μου! Δεν με ενδιαφέρει αν μου έχει κάνει μήνυση! Ας κάνει ότι θέλει! ” (Video)

Tέλος δεν έχει η διαμάχη ανάμεσα στην Βάνα Μπάρμπα και στην Ελένη Φιλίνη που ξέσπασε πριν από λίγες ημέρες. Όλα ξεκίνησαν με ένα  χιουμοριστικό video που έκανε ως καλεσμένη της εκπομπής DOT η Βάνα Μπάρμπα και σε αυτό χρησιμοποίησε το όνομα της Ελένης Φιλίνη. “«Με λένε Ελένη Φιλίνη. Κοντεύω τα 63. Έχω κάνει 2-3 πλαστικές. Παλιά ήμουν […]

Tέλος δεν έχει η διαμάχη ανάμεσα στην Βάνα Μπάρμπα και στην Ελένη Φιλίνη που ξέσπασε πριν από λίγες ημέρες.

Όλα ξεκίνησαν με ένα  χιουμοριστικό video που έκανε ως καλεσμένη της εκπομπής DOT η Βάνα Μπάρμπα και σε αυτό χρησιμοποίησε το όνομα της Ελένης Φιλίνη.

“«Με λένε Ελένη Φιλίνη. Κοντεύω τα 63. Έχω κάνει 2-3 πλαστικές. Παλιά ήμουν σταρ, τώρα έχω γίνει πορνοστάρ», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Στη συνέχεια η Ελένη Φιλίνη έκανε γνωστό πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της ηθοποιού, παρόλο που η Βάνα ζήτησε συγνώμη και ξεκαθάρισε πως δεν είχε καμία πρόθεση να την προσβάλλει.

Η Ελένη Φιλίνη μιλώντας στο “Happy Day στον Alpha” είπε μεταξύ άλλων:

“Προσβάλλουν την τιμή και την αξιοπρέπειά μου… Είναι λίγο αστείο να ζητάς συγγνώμη. Συγγνώμη λέμε όταν σε σκουντήξω, όχι μετά από όλη αυτή τη χυδαιότητα στο πρόσωπό μου”.

Η Βάνα μιλώντας στο “Φτιάξε καφέ να στα πω δήλωσε:

“Με ρωτήσανε ποια είναι η δουλειά σας σαν Βάνα Μπάρμπα και απάντησα σαν Βάνα Μπάρμπα. Χλευάζοντας τον εαυτό μου σαν σταρ και πορνοστάρ. Αλλά κόπηκε η ερώτηση και φάνηκε έτσι. Αν κάποιος δεν το δέχεται, ας πάει στα δικαστήρια. Είπα ταπεινά συγγνώμη, τι άλλο να κάνω; Στα @ρχιδ@@ μου αν μου έχει κάνει μήνυση!”

Δείτε τα σχετικά video