Παντρεύει τον μοναχογιό της τον Ιούνιο η Έλλη Στάη

 Για τον χορό του Ησαΐα ετοιμάζεται ο Μάρκος Κατσίμης, μοναχογιός της Ελλης Στάη και του Δημήτρη Κατσίμη, με την  Φαίη Κουτζούκου, κόρη της γνωστής δικηγόρου και νομικής συμβούλου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Βένιας Παπαθανασοπούλου. Όπως δημοσιεύει η Espresso ο  γάμος  θα τελεστεί στην Αθήνα το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου και θα διακρίνεται για την απλότητά του, […]

 Για τον χορό του Ησαΐα ετοιμάζεται ο Μάρκος Κατσίμης, μοναχογιός της Ελλης Στάη και του Δημήτρη Κατσίμη, με την  Φαίη Κουτζούκου, κόρη της γνωστής δικηγόρου και νομικής συμβούλου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Βένιας Παπαθανασοπούλου. Όπως δημοσιεύει η Espresso ο  γάμος  θα τελεστεί στην Αθήνα το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου και θα διακρίνεται για την απλότητά του, καθώς αυτή είναι η επιθυμία της μέλλουσας νύφης, η οποία έχει αναπτύξει μεγάλο έργο στη ΜΚΟ «Solidarity Now».

Η πολύ όμορφη και δυναμική Φαίη Κουτζούκου είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο της Νέας Καλιφόρνιας και είναι διαχειρίστρια προγραμμάτων στο Ιδρυμα Μποδοσάκη.