Το κάλεσμα του Γιώργου Καπουτζίδη: “Ελάτε και φέρτε κι έναν φίλο σας μαζί!”

Μέσω ενός video που μοιράστηκε στο instagram του ο Γιώργος Καπουτζίδης και η “χρυσή” Κατερίνα Στεφανίδη μας καλούν να τρέξουμε ή και να περπατήσουμε για φιλανθρωπικό σκοπό. “Σε λίγες μέρες ξεκινάει το “No Finish Line”! Μην το χάσετε! Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος! Ο μεγαλυτερος φιλανθρωπικος αγώνας δρόμου! 90 ώρες, τρέχουμε και περπατάμε Μαζί […]

Μέσω ενός video που μοιράστηκε στο instagram του ο Γιώργος Καπουτζίδης και η “χρυσή” Κατερίνα Στεφανίδη μας καλούν να τρέξουμε ή και να περπατήσουμε για φιλανθρωπικό σκοπό.

“Σε λίγες μέρες ξεκινάει το “No Finish Line”! Μην το χάσετε! Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος! Ο μεγαλυτερος φιλανθρωπικος αγώνας δρόμου! 90 ώρες, τρέχουμε και περπατάμε Μαζί για το Παιδί. Ελάτε και φέρτε κι ένα φιλο σας μαζί! ΥΓ. Αποκλειστικά Νέα: Η @stefanidi_katerina είναι φυσικό ταλέντο!!! Τα είπε όλα με την πρώτη. Ούτε autocue, ούτε σαρδάμ, δηλαδή αν αυτό δεν ήταν γύρισμα και ήταν οντισιόν, θα την επαιρνε τη δουλειά με τη μια!! @nflathens”, έγραψε στο προφίλ του ο Γιώργος.