Hλιοκαμένος επέστρεψε από τις διακοπές του στην Καραιβική ο Γουίλιαμ

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πέρασε τις οικογενειακές διακοπές του στην Καραϊβική και επέστρεψε πιο ανανεωμένος και μαυρισμένος από ποτέ.  Μετά από δύο εβδομάδες διακοπών στο ιδιωτικό νησί Mustique μαζί με την Κέιτ, τα τρία τους παιδιά και τους γονείς της αγαπημένης του,όπως δημοσιεύει το thetoc.gr,  ο πρίγκιπας έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στην επέτειο 100 ετών […]

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πέρασε τις οικογενειακές διακοπές του στην Καραϊβική και επέστρεψε πιο ανανεωμένος και μαυρισμένος από ποτέ. 

Μετά από δύο εβδομάδες διακοπών στο ιδιωτικό νησί Mustique μαζί με την Κέιτ, τα τρία τους παιδιά και τους γονείς της αγαπημένης του,όπως δημοσιεύει το thetoc.gr,  ο πρίγκιπας έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στην επέτειο 100 ετών από τη μάχη της Αμιένης στη Γαλλία.

Ο Δούκας του Κέιμπριτζ κατά την είσοδό του στην τελετή, έλαμπε και παρά το αυστηρό του κοστούμι, όλοι θαύμασαν το μαύρισμά του, ειδικά ο κόσμος του Twitter.

Το πρόσωπο του πρίγκιπα εκτός από μαυρισμένο ήταν και ηλιοκαμένο.

Η τελευταία εμφάνιση του Γουίλιαμ πριν από τις διακοπές ήταν στις 15 Ιουλίου παρέα με την Κέιτ στον τελικό ανδρών του Wimbledon.