Σε ποιον δώρισε το πρώτο πιάνο του Κωστή Μαραβέγια ο πατέρας του;

Μια ευγενική χορηγία εκ μέρους του κ. Δημήτρη Μαραβέγια, πατέρα του γνωστού Αγρινιώτη μουσικοσυνθέτη και ερμηνευτή Κωστή Μαραβέγια,;όπως δημοσιεύει το agrinionew.gr,  έλαβε χώρα στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου.Πιο συγκεκριμένα, προσφέρθηκε ως δωρεά το πιάνο με το οποίο ο  Κωστής Μαραβέγιας είχε την πρώτη του επαφή με την μουσική. Το πιάνο θα αξιοποιηθεί από τους καθηγητές και μαθητές […]

Μια ευγενική χορηγία εκ μέρους του κ. Δημήτρη Μαραβέγια, πατέρα του γνωστού Αγρινιώτη μουσικοσυνθέτη και ερμηνευτή Κωστή Μαραβέγια,;όπως δημοσιεύει το agrinionew.gr,  έλαβε χώρα στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου.Πιο συγκεκριμένα, προσφέρθηκε ως δωρεά το πιάνο με το οποίο ο  Κωστής Μαραβέγιας είχε την πρώτη του επαφή με την μουσική. Το πιάνο θα αξιοποιηθεί από τους καθηγητές και μαθητές της μουσικής.

«Στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η παιδεία μας τέτοιες ενέργειες είναι άξιες επαίνου. Ευχαριστούμε τον κ. Δημήτρη Μαραβέγια από καρδιάς. Οποιαδήποτε συνδρομή στο εκπαιδευτικό έργο είναι ευπρόσδεκτη, γιατί και οι υποδομές του σχολείου βελτιώνονται και η παρεχόμενη εκπαίδευση αναβαθμίζεται», αναφέρει η Διεύθυνση του Μουσικού Σχολείου.

Παράλληλα ως ελάχιστη χειρονομία αναγνώρισης της ευγενικής αυτής προσφοράς η Διεύθυνση του σχολείου απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή τόσο προς τον πατέρα κ. Δημήτρη Μαραβέγια όσο και προς τον κ. Κωστή Μαραβέγια, απευθύνοντας στον τελευταίο ανοιχτή πρόσκληση συνεργασίας με το σχολείο.