Γιώργος Μαυρίδης: Για ποιο λόγο δεν βαράει πια τατουάζ;

Σε συνέντευξη που έδωσε στην Athens Voice ο Γιώργος Μαυρίδης μεταξύ άλλων εξήγησε γιατί έχει σταματήσει να βαράει τατουάζ. Πώς είναι η ζωή μακριά από τις βελόνες και τα μελάνια και κοντά στις κάμερες; Όσο κι αν σου ακούγεται περίεργο, δεν έχω απομακρυνθεί από τους Tattooligans, αν σκεφτείς ότι περνάω όλη τη μέρα στο μαγαζί […]

Σε συνέντευξη που έδωσε στην Athens Voice ο Γιώργος Μαυρίδης μεταξύ άλλων εξήγησε γιατί έχει σταματήσει να βαράει τατουάζ.

Πώς είναι η ζωή μακριά από τις βελόνες και τα μελάνια και κοντά στις κάμερες;
Όσο κι αν σου ακούγεται περίεργο, δεν έχω απομακρυνθεί από τους Tattooligans, αν σκεφτείς ότι περνάω όλη τη μέρα στο μαγαζί απλά δεν βαράω τατουάζ. Έτρωγα σοβαρή πίεση και αισθάνομαι πολύ εντάξει που δεν έχω αυτό το άγχος, πότε θα ξεκινήσω ένα τατουάζ, πότε θα το τελειώσω, κτλ. Αν μιλήσουμε για άγχος, η τηλεόραση έχει βέβαια πολύ περισσότερο, ειδικά από τη στιγμή που είσαι παραγωγός, σκηνοθέτης, παρουσιαστής και πρέπει να πληρώσεις τους ανθρώπους στην ώρα τους. Να παραδόσεις επεισόδιο σε ένα κανάλι έγκαιρα, να έχεις ρήτρες συμβολαίου που πρέπει να τηρήσεις.

Ταξιδιωτική εκπομπή, ριάλιτι επιβίωσης, μουσικό τηλεπαιχνίδι. Τι άλλο θα δοκίμαζες στην τηλεόραση;
Δεν έχω εύκολη απάντηση τώρα, κάτι που θα με έκανε να περνώ καλά.