Μελίνα Ασλανίδου:Η τρομακτική της εμπειρία στη Γερμανία

Συνέντευξη στο Gala παραχώρησε η Μελίνα Ασλανίδου και μεταξύ άλλων περιέγραψε την τρομακτική εμπειρία που έζησε φέτος όταν κατά τη διάρκεια της περιοδείας της βρέθηκε στη Γερμανία. Εχω ξαναπάει σε περιοδεία στο εξωτερικό αλλά δεν ήμουν η “πρωταγωνίστρια”, συνόδευα μεγάλους τραγουδιστές στο παρελθόν. Αυτό αποδείχτηκε μεγάλο σχολείο γιατί τώρα που ήρθε η σωστή στιγμή ήξερα […]

Συνέντευξη στο Gala παραχώρησε η Μελίνα Ασλανίδου και μεταξύ άλλων περιέγραψε την τρομακτική εμπειρία που έζησε φέτος όταν κατά τη διάρκεια της περιοδείας της βρέθηκε στη Γερμανία.

Εχω ξαναπάει σε περιοδεία στο εξωτερικό αλλά δεν ήμουν η “πρωταγωνίστρια”, συνόδευα μεγάλους τραγουδιστές στο παρελθόν. Αυτό αποδείχτηκε μεγάλο σχολείο γιατί τώρα που ήρθε η σωστή στιγμή ήξερα πώς να το ζήσω και να το διαχειριστώ. Είναι μαγικό να βλέπεις κόσμο που δεν είναι Ελληνες, δεν καταλαβαίνουν τα λόγια που τραγουδάς αλλά αγαπούν τη φωνή σου. Υπάρχει κούραση και ταλαιπωρία που δεν αντιλαμβάνεται το κοινό όταν σε βλέπει λαμπερή επί σκηνής. Σίγουρα περνάς και καλά. Φροντίζω να κάνω focus στη δουλειά μου, αλλά δεν γίνεται να μη θυμάμαι και κάποια περιστατικά με τους συνεργάτες μου. 
Γελάσαμε πολύ στο Αμστερνταμ και ζήσαμε κάτι σαν θρίλερ στη Γερμανία. Βρεθήκαμε στο Βερολίνο όπου χιόνιζε πάρα πολύ και ταξιδεύαμε οδικώς στη Νυρεμβέργη, όπου θα εμφανιζόμασταν αλλά δεν καταφέραμε να βρούμε ξενοδοχείο, με αποτέλεσμα να διανυκτερεύσουμε στη Στουτγκάρδη σε ένα μέρος βγαλμένο από ταινία του Χίτσκοκ. Ηταν ένα παλιό σπίτι βαρόνων που μετατράπηκε σε ξενοδοχείο, αλλά έμοιαζε με σκηνικό από ταινία τρόμου. Δεν κοιμήθηκα εκείνο το βράδυ, ξάπλωσα με τα ρούχα μου. Τα θυμάμαι τώρα και γελάω.