Ο Αντώνης Σρόιτερ αποθεώνει την Μαρία Μενούνος και καρφώνει: Μαθηματα απλοτητας προς ντοπιους “star” καθε ειδους.

Η  Μαρία Μενούνος  και ο  επί 18 χρόνια σύντροφος της ζωής της, Κέβιν Αντεργκάρο το Σάββατο 6 Οκτωβρίου τέλεσαν τον θρησκευτικόι τους γάμο   στο χωριό του πατέρα της παρουσιάτριας. το Άκοβο Αρκαδίας.  Η Μαρία επέλεξε να κάνει έναν υπέροχο ελληνικό γάμο, όπου το κέφι κυριάρχησε στο γαμήλιο γλέντι και όλοι όσοι βρέθηκαν πέρασαν καταπληκτικά! O Aντώνης Σρόιτερ ήταν ανάμεσα στους […]

Η  Μαρία Μενούνος  και ο  επί 18 χρόνια σύντροφος της ζωής της, Κέβιν Αντεργκάρο το Σάββατο 6 Οκτωβρίου τέλεσαν τον θρησκευτικόι τους γάμο   στο χωριό του πατέρα της παρουσιάτριας. το Άκοβο Αρκαδίας. 

Η Μαρία επέλεξε να κάνει έναν υπέροχο ελληνικό γάμο, όπου το κέφι κυριάρχησε στο γαμήλιο γλέντι και όλοι όσοι βρέθηκαν πέρασαν καταπληκτικά!

O Aντώνης Σρόιτερ ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους και δεν έκρυψε την συμπάθεια αλλά και την εκτίμηση του προς την  Μαρία, η οποία αν και star διεθνούς μεγέθους είναι πολύ απλή στη συμπεριφορά της.

“Μαρια Μενουνος. Μαθηματα απλοτητας προς ντοπιους “star” καθε ειδους. Να ζησεις Μαρακι και.. να τα σπας παντα 😉 #mariamenounos’, έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram όπου και ανέβασε ένα video από τον γάμο της όμορφης παρουσιάστριας.