Hλιάνα Παπαγεωργίου: Ο λόγος που την έκανε να αφήσει την Νέα Υόρκη και να επιστρέψει στην Ελλάδα

Συνέντευξη στο Omikron έδωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και αποκάλυψε τον λόγο που την έκανε να αφήσει την Νέα Υόρκη και να επιστρέψει  στην Ελλάδα. Πώς ήταν τα 6 χρόνια που πέρασες στη Νέα Υόρκη; Μοναχικά; Τους τρεις πρώτους μήνες, ναι. Ήταν δύσκολα. Μετά με απορρόφησε η δουλειά, όμως η Νέα Υόρκη είχε και ελληνική κοινότητα, […]

Συνέντευξη στο Omikron έδωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και αποκάλυψε τον λόγο που την έκανε να αφήσει την Νέα Υόρκη και να επιστρέψει  στην Ελλάδα.

Πώς ήταν τα 6 χρόνια που πέρασες στη Νέα Υόρκη; Μοναχικά;
Τους τρεις πρώτους μήνες, ναι. Ήταν δύσκολα. Μετά με απορρόφησε η δουλειά, όμως η Νέα Υόρκη είχε και ελληνική κοινότητα, οπότε δεν μου έλειψε η γλώσσα, ούτε οι παρέες. Ανά πάσα ώρα και στιγμή ένιωθα Ελληνίδα. Έκανα φίλους εκεί, τους οποίους κρατώ μέχρι και σήμερα.

Γιατί επέστρεψες στην Ελλάδα;
Είχα ένα μικρό θέμα υγείας πέρσι τον Σεπτέμβριο και τον Ιανουάριο, αποφάσισα να μοιράζω τον χρόνο μου ανάμεσα σε Αμερική και Ελλάδα. Μου έλειψαν πολύ οι δικοί μου άνθρωποι, η οικογένειά μου. Με στεναχώρησε η απόσταση που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και πλέον, όλο αυτό με πήγαινε πίσω. Ήρθα στην Ελλάδα, έγινα καλά και έπεσα με τα μούτρα στους δικούς μου ανθρώπους.