Η Ιωάννα Τούνη για την πολυσυζητημένη φωτογραφία της: Με ενόχλησε πάρα πολύ που άκουσα σε εκπομπές “Να ζητήσει συγνώμη και να την κατεβάσει αμεσως”.

Στο επίκεντρο των γεγονότων βρέθηκε πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη με την πολυσυζητημένη φωτογραφία της στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος  στο Βερολίνο. Η Ιωάννα το βράδυ της Τρίτης ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της  Ελεονώρας Μελέτη  «Μετά τα Μεσάνυχτα» και μίλησε για τον ντόρο που δημιουργήθηκε με τη φωτογραφία της και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε. “Δεν σκέφτηκα ποτέ να […]

Στο επίκεντρο των γεγονότων βρέθηκε πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη με την πολυσυζητημένη φωτογραφία της στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος  στο Βερολίνο.

Η Ιωάννα το βράδυ της Τρίτης ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της  Ελεονώρας Μελέτη  «Μετά τα Μεσάνυχτα» και μίλησε για τον ντόρο που δημιουργήθηκε με τη φωτογραφία της και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε.

“Δεν σκέφτηκα ποτέ να την κατεβάσω. Με ενόχλησε πάρα πολύ που άκουσα σε εκπομπές “Να ζητήσει συγνώμη και να την κατεβάσει αμεσως”. Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι που θίγει. Είμαι απλά εγώ με το ντύσιμο μίας νεαρής κοπέλας, που κάνω περιήγηση στο Βερολίνο… Τι να κάνω να πάω να αλλάξω και να ξαναπάω την επόμενη μέρα; Δηλαδή δεν καταλαβαίνω τι περιμένει ο κόσμος”, είπε μεταξύ άλλων.