Eλένη Φουρέιρα: Με νέο hair look διασκέδασε στον Αργυρό! (Photos &Video)

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει να διασκεδάζει το κοινό προσφέροντας “Το Κάτι Παραπάνω” στη νυχτερινή Αθήνα έως τις 2 Μαρτίου , παρουσιάζοντας μια ξεχωριστή πρόταση διασκέδασης υψηλών προδιαγραφών!  Κάθε βράδυ στο FANTASIA είναι ξεχωριστό, με τα τραγούδια του νέου δίσκου του Κωνσταντίνου Αργυρού ,  με τίτλο “Το κάτι Παραπάνω” ,να κερδίζουν τον ακροατή και οι επιτυχίες να διαδέχονται η μία την άλλη!  Η πάντα λαμπερή,  Ελένη Φουρέιρα διασκέδασε με […]

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει να διασκεδάζει το κοινό προσφέροντας “Το Κάτι Παραπάνω” στη νυχτερινή Αθήνα έως τις 2 Μαρτίου , παρουσιάζοντας μια ξεχωριστή πρόταση διασκέδασης υψηλών προδιαγραφών!

 Κάθε βράδυ στο FANTASIA είναι ξεχωριστό, με τα τραγούδια του νέου δίσκου του Κωνσταντίνου Αργυρού ,  με τίτλο “Το κάτι Παραπάνω” ,να κερδίζουν τον ακροατή και οι επιτυχίες να διαδέχονται η μία την άλλη! 

Η πάντα λαμπερή,  Ελένη Φουρέιρα διασκέδασε με την παρέα της στο FANTASIA και ο Κωνσταντίνος Αργυρός τις παραχώρησε το μικρόφωνο για να τραγουδήσει μερικές απ’ τις επιτυχίες της!