Νέα μέτρα από το Παλάτι για την ασφάλεια της Μέγκαν

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει ένα επιπλέον μέτρο για να νιώθει το Παλάτι ότι είναι πραγματικά ασφαλής και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τη σωματική της ασφάλεια. Κι όλα αυτά γιατί; Όπως δημοσιεύει το thetoc.gr η δούκισσα του Σάσεξ είναι ένα από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που συνεχίζει να έχει απλές και καθημερινές συνήθειες, ανάμεσα σε […]

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει ένα επιπλέον μέτρο για να νιώθει το Παλάτι ότι είναι πραγματικά ασφαλής και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τη σωματική της ασφάλεια. Κι όλα αυτά γιατί; Όπως δημοσιεύει το thetoc.gr η δούκισσα του Σάσεξ είναι ένα από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που συνεχίζει να έχει απλές και καθημερινές συνήθειες, ανάμεσα σε αυτές και το ότι κλείνει μόνη της την πόρτα του αυτοκινήτου. Αυτό όμως δεν περιλαμβάνεται στους βασιλικούς κανόνες από δω και στο εξής για την έγκυο Αμερικανίδα. 

Μετά το τροχαίο του Πρίγκιπα Φιλίππου, το Παλάτι αποφάσισε την αύξηση των μέτρων ασφαλείας κι έτσι η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι  δεν θα ανοιγοκλείνει την πόρτα  και θα το αναλάβουν οι αρμόδιοι, όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα βασιλικά μέλη.

Από την άλλη μπορεί να αναρωτιέστε πως γίνεται να παίρνουν τέτοιες προφυλάξεις όταν οι κανόνες ορίζουν πως τα βασιλικά μέλη τις περισσότερες φορές δεν χρειάζεται να φορούν ζώνη. Αυτό, όμως, συμβαίνει ώστε σε περίπτωση ανάγκης να έχουν μία εύκολη διαφυγή χωρίς να πρέπει να βάλουν ή να βγάλουν τις ζώνες τους, κάτι που θα τους χρειαστεί περισσότερο χρόνο. Αυτός είναι κι ο λόγος που ο Πρίγκιπας Φίλιππος εθεάθη χωρίς να φοράει τη ζώνη του όταν έγινε πρωταγωνιστής τροχαίου.