Ρονάλντο- Ιρίνα Σάικ: Τι τους οδήγησε στο χωρισμό

Η Ιρίνα Σάικ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο  χαρακτηρίστηκε ως ζευγάρι -την εποχή που ήταν μαζί- το πιο σέξι. Σύμφωνα με το thetoc.gr ο χωρισμός τους απογοήτευσε τους θαυμαστές τους κι ακόμα κι αν το 2015 μοιάζει μακρινό, δεν είναι λίγοι εκείνοι που ακόμα αναφέρονται σε αυτούς. Αν και οι δυο τους έχουν συνεχίσει τη ζωή τους […]

Η Ιρίνα Σάικ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο  χαρακτηρίστηκε ως ζευγάρι -την εποχή που ήταν μαζί- το πιο σέξι. Σύμφωνα με το thetoc.gr ο χωρισμός τους απογοήτευσε τους θαυμαστές τους κι ακόμα κι αν το 2015 μοιάζει μακρινό, δεν είναι λίγοι εκείνοι που ακόμα αναφέρονται σε αυτούς.

Αν και οι δυο τους έχουν συνεχίσει τη ζωή τους με διαφορετικούς ανθρώπους και όλα δείχνουν ότι είναι πολύ ευτυχισμένοι, παραμένει το ερωτηματικό σχετικά με το γιατί ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να δώσ τέλος στη σχέση τους. 

Ο πραγματικός λόγος λοιπόν του χωρισμού τους σύμφωνα με τις πληροφορίες των διεθνών lifestyle και gossip Μέσων, δεν ήταν άλλος από τη μαμά του ποδοσφαιριστή και την ασέβεια που έδειξε σε αυτήν η Ιρίνα.  Η Ιρίνα αρνήθηκε να πάει στο πάρτι γενεθλίων της μητέρας του ποδοσφαιριστή και αυτό έφερε την οριστική ρήξη στη σχέση τους.

Άτομο του στενού περιβάλλοντος του Ρονάλντο, αναφέρει πως εκείνη δεν θεωρούσε την Ιρίνα τη σωστή γυναίκα για τον γιο της και ήθελε κάποια που θα μπορούσε να είναι και μαμά για τον Κριστιάνο τζούνιορ, τον γιο του ποδοσφαιριστή.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ: