Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Πολλές φορές μου έχει τύχει να μην θέλω να πάω στο θέατρο επειδή δεν περνάω ωραία…

Καλεσμένη στη «Φωλιά των Κου Κου» ήταν το πρωί της Πέμπτης η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η ηθοποιός που κατά καιρούς «φλερτάρει» με το τραγούδι, πρωταγωνιστεί με τον Κρατερό Κατσούλη, τη Ζέτα Δούκα, τη Μίνα Λοτσάρη, τον Άρη Μακρή και τον Μάκη Δελαπόρτα στην παράσταση «Η κυρία επιθεώρηση» στη Θεσσαλονίκη. Έτσι καλεσμένη στην Κατερίνα και τον Κρατερό, […]

Καλεσμένη στη «Φωλιά των Κου Κου» ήταν το πρωί της Πέμπτης η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η ηθοποιός που κατά καιρούς «φλερτάρει» με το τραγούδι, πρωταγωνιστεί με τον Κρατερό Κατσούλη, τη Ζέτα Δούκα, τη Μίνα Λοτσάρη, τον Άρη Μακρή και τον Μάκη Δελαπόρτα στην παράσταση «Η κυρία επιθεώρηση» στη Θεσσαλονίκη. Έτσι καλεσμένη στην Κατερίνα και τον Κρατερό, δεν μπορούσε να μη μιλήσει για την ιδιαίτερη φιλική σχέση που έχουν εδώ και χρόνια, αλλά και τις περιπέτειες που ζει ως μαμά για δεύτερη φορά, αφού δεν αποχωρίζεται στιγμή τη μόλις λίγων μηνών Ηλέκτρα.

«Η μπέμπα είναι μαζί μου συνέχεια γιατί θηλάζω συνέχεια» εξομολογήθηκε η Πηνελόπη, δηλώνοντας πλέον.. ειδικός στο δεύτερο παιδάκι της. «Ήμουν γεννημένη να γίνω μαμά, το ήθελα πάρα πολύ!» είπε, αφήνοντας εμβρόντητη την Κατερίνα Καραβάτου.

Στη συνέχεια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πόσο έχει αλλάξει η ζωή της με τον σύντροφο της ζωής της Φώτη Μπενάρντο και τα παιδάκια τους.

Δείτε το video