Κωνσταντίνος Αργυρός: Η συνάντηση του με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων και το δώρο που του έκανε εκείνος (Photos)

Επίσκεψη στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων πραγματοποίησε την περασμένη Πέμπτη ο Κωνσταντίνος Αργυρός.  Λίγο πριν την προγραμματισμένη του εμφάνιση το ίδιο βράδυ στην Ιερουσαλήμ,   ο δημοφιλής καλλιτέχνης επισκέφθηκε το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και συναντήθηκε με τον  Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο.   Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων, καλωσόρισε τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τους συνεργάτες του με πολύ χαρά , δίνοντας τους την ευλογία του, ενώ του προσέφερε και ως αναμνηστικά  […]

Επίσκεψη στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων πραγματοποίησε την περασμένη Πέμπτη ο Κωνσταντίνος Αργυρός.  Λίγο πριν την προγραμματισμένη του εμφάνιση το ίδιο βράδυ στην Ιερουσαλήμ,   ο δημοφιλής καλλιτέχνης επισκέφθηκε το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και συναντήθηκε με τον  Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο.  

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων, καλωσόρισε τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τους συνεργάτες του με πολύ χαρά , δίνοντας τους την ευλογία του, ενώ του προσέφερε και ως αναμνηστικά  για την επίσκεψη του δυο εικόνες.  Αμέσως μετά ο τραγουδιστής μαζί με τους συνεργάτες του επισκέφθηκαν τον Πανάγιο Τάφο.     

Δείτε φωτογραφίες