Οι κριτές του “MasterChef” αποκαλύπτουν: Τι σχέση έχουν οι 3 τους με τα εσώρουχα του Ιωαννίδη και το δώρο που έφερε σε γύρισμα στον Κοντιζά η κόρη του

Οι κριτές του MasterChef έκαναν αποκαλύψεις με πολλή δόση χιούμορ στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και τον Γιώργο Κρικοριάν. Ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπαν ότι ο Πάνος Ιωαννίδης τους δίνει… εσώρουχα! «Ο Πάνος είχε πάει για ψώνια και μέσα στη βιασύνη του αγόρασε κάτι εσώρουχα, τα οποία δεν του έκαναν […]

Οι κριτές του MasterChef έκαναν αποκαλύψεις με πολλή δόση χιούμορ στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και τον Γιώργο Κρικοριάν.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπαν ότι ο Πάνος Ιωαννίδης τους δίνει… εσώρουχα!

«Ο Πάνος είχε πάει για ψώνια και μέσα στη βιασύνη του αγόρασε κάτι εσώρουχα, τα οποία δεν του έκαναν και μου τα χάρισε», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Στη συνέχεια, οι κριτές του show μαγειρικής θυμήθηκαν την πρώτη τους εμπειρία και επαφή στην κουζίνα και αποκάλυψαν τι θυμούνται από αυτήν.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μου φαινόταν μαγικό, δεν περίμενα το ξύλο που θα έπεφτε μετά…Στην πρώτη μου επαφή ήμουν σε τελείως διαφορετικά ωράρια. Έχασα επαφές. Νιώθεις πολύ μόνος».

Δείτε όσα είπαν