Η λαμπερή πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού (Photos)

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε μια νέα εμπειρία διασκέδασης στο FANTASIA! Το Fantasia ύστερα από το λαμπερό opening της  Παρασκευής 24 Μαίου, αποτελεί πλέον το πιο #hot προορισμό διασκέδασης στην Αθήνα!  Ο Κωνσταντίνος Αργυρός , αλλάζει τα δεδομένα στη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας  , παρουσιάζοντας μια ολοκαίνουργια πρόταση διασκέδασης,  με προδιαγραφές διεθνούς μουσικής σκηνής στο πλήρως ανακαινισμένο Fantasia.  Σε ένα εντυπωσιακό stage τελευταίας τεχνολογίας […]

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε μια νέα εμπειρία διασκέδασης στο FANTASIA!

Το Fantasia ύστερα από το λαμπερό opening της  Παρασκευής 24 Μαίου, αποτελεί πλέον το πιο #hot προορισμό διασκέδασης στην Αθήνα! 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός , αλλάζει τα δεδομένα στη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας  , παρουσιάζοντας μια ολοκαίνουργια πρόταση διασκέδασης,  με προδιαγραφές διεθνούς μουσικής σκηνής στο πλήρως ανακαινισμένο Fantasia.  Σε ένα εντυπωσιακό stage τελευταίας τεχνολογίας και σύγχρονης αισθητικής, ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης παρουσιάζει “Το κάτι παραπάνω” σε ένα πρόγραμμα με πολλές εναλλαγές,  που απ’ το πρώτο κιόλας διήμερο κέρδισε τα πιο θετικά σχόλια του κοινού.

Δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό, η εκρηκτική Ήβη Αδάμου, ένα απ΄τα πιο φρέσκα πρόσωπα της ελληνικής ποπ σκηνής, με εντυπωσιακή σκηνική παρουσία που ξεχωρίζει,  καθώς και το συγκρότημα Alcatrash , που με το δικό τους ξεχωριστό στυλ μας παρουσιάζουν τραγούδια απ’ το δικό τους ρεπερτόριο αλλά και διασκευές διαχρονικών επιτυχιών που έχουμε αγαπήσει.

Στο σχήμα συμμετέχει και ο Ίαν Στρατής, μια ιδιαίτερη ροκ προσωπικότητα  με ποικίλο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον.

Η Konnie Metaxa, ο Dj Navycat, η DjFoxy με τους Mc Mario & Tony με το δικό τους dj set έρχονται να συμπληρώσουν την πιο ξεχωριστή πρόταση διασκέδασης!

Δείτε φωτογραφίες