Η τρυφερή φωτογραφία και το μήνυμα της Ελένης σε πολύ αγαπημένο της πρόσωπο: Σε αγαπώ και θα σε αγαπώ για πάντα!

Εικοσιπέντε χρόνια τηλεοπτικής συνεργασίας που στην πορεία έγινε και φιλία κλείνει φέτος η Ελένη Μενεγάκη και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Η παρουσιάστρια με αφορμή αυτό έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση, με όμορφα λόγια για τον αγαπημένο της συνεργάτη ενώ δημοσίευσε και μια πολύ ωραία φωτογραφία τους, όπου κρατιούνται αγκαλιά, με τον Θοδωρή να την φιλάει τρυφερά […]

Εικοσιπέντε χρόνια τηλεοπτικής συνεργασίας που στην πορεία έγινε και φιλία κλείνει φέτος η Ελένη Μενεγάκη και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Η παρουσιάστρια με αφορμή αυτό έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση, με όμορφα λόγια για τον αγαπημένο της συνεργάτη ενώ δημοσίευσε και μια πολύ ωραία φωτογραφία τους, όπου κρατιούνται αγκαλιά, με τον Θοδωρή να την φιλάει τρυφερά στο μέτωπο και την ίδια να φαίνεται απόλυτα γαλήνια και ήρεμη δίπλα του.

 “Φετος κλεινουμε 25 χρονια μαζι ! Δυο ξενοι που εγιναν δυο φιλοι ! Σ ευχαριστω για οσα μου διδαξες αγαπημενε μου @theodorekoutsogiannopoulos σ ευχαριστω κ για τις απιθανες στιγμες γελιου , για την ψυχραιμια και την σταθεροτητα σου στις δυσκολες στιγμες! Εισαι ξεχωριστο παιδι …. ημουν πολυ τυχερη που σε ειχα κοντα μου στα πρωτα μου τηλεοπτικα βηματα στον Π.Καφε και ακομα πιο τυχερη συνεχισαμε μαζι εδω κ 15 χρονια στον alpha ! Σε αγαπω και θα σε αγαπω παντα !❤️”, έγραψε η πανέμορφη Ελένη.