Η εξαντλητική δίαιτα της Έλλης Κοκκίνου: Πεινούσα, έτρωγα τα δάχτυλά μου!

Αναμφισβήτητα η Έλλη Κοκκίνου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια διαθέτει ένα καλογυμνασμένο κορμί που πολλές θα ζήλευαν. Βέβαια, τίποτα δεν είναι τυχαίο, αφού είναι αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας. Η καλλίγραμμη σιλουέτα της δεν πέρασα απαρατήρητη από την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, οι οποίοι ζήτησαν να μάθουν […]

Αναμφισβήτητα η Έλλη Κοκκίνου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια διαθέτει ένα καλογυμνασμένο κορμί που πολλές θα ζήλευαν. Βέβαια, τίποτα δεν είναι τυχαίο, αφού είναι αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας.

Η καλλίγραμμη σιλουέτα της δεν πέρασα απαρατήρητη από την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, οι οποίοι ζήτησαν να μάθουν τη διατροφή της.

Η Έλλη Κοκκίνου ανέφερε ότι μέχρι και πριν από λίγο καιρό ακολουθούσε ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα διατροφής. «Τα τελευταία χρόνια έτρωγα ένα μήλο με κανέλα ή ένα ακτινίδιο με κανέλα ή ροκφόρ με μέλι και κανέλα. Χόρταινα με καφέ στην αρχή, έπινα στις 7 το πρωί καφέ. Σνακ έτρωγα λίγο τυράκι με λίγο αγγουράκι. Το μεσημεριανό μπορεί να ήταν κρέας με φρούτο. Πεινούσα, έτρωγα τα δάχτυλά μου! Αν πεινούσα έτρωγα λίγο αγγουράκι με λίγη γραβιέρα ή αμύγδαλα», είπε και οι παρουσιαστές της εκπομπής δεν πίστευαν στα αυτιά τους με αυτά που άκουγαν.

Η ίδια έσπευσε να σημειώσει ότι τους τελευταίους τρεις μήνες κάνει μια άλλη δίαιτα που τις επιτρέπει να τρώει περισσότερο, ώστε να μην πεινάει.

Δείτε το σχετικό video