Έλληνας ηθοποιός είναι σχεδόν… εθνικός ήρωας στην Αλβανία!

Είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς της γενιάς του, αφού τα προηγούμενα χρόνια είχε λάβει μέρος σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές. Ο λόγος για τον Πασχάλη Τσαρούχα, που την προηγούμενη δεκαετία είχε γνωρίσει τεράστια επιτυχία με τη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Η αγάπη ήρθε από μακριά» όπου ο «Αλβανός» Κώστας Σόμμερ του «έφαγε» τη […]

Είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς της γενιάς του, αφού τα προηγούμενα χρόνια είχε λάβει μέρος σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές.

Ο λόγος για τον Πασχάλη Τσαρούχα, που την προηγούμενη δεκαετία είχε γνωρίσει τεράστια επιτυχία με τη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Η αγάπη ήρθε από μακριά» όπου ο «Αλβανός» Κώστας Σόμμερ του «έφαγε» τη γυναίκα.

«Όταν έπαιζα στο «Η αγάπη ήρθε από μακριά», ήταν πολύ φρέσκια η κατάσταση των Αλβανών που έρχονταν στην Ελλάδα και υπήρχε ένας φόβος, μια άγνοια του κόσμου απέναντι στους ανθρώπους αυτούς και η σειρά έβαζε κάποια πράγματα στη θέση τους. Για τους Αλβανούς είμαι σχεδόν ο εθνικός τους ήρωας γιατί τους έβαζα ένσημα. Έπαιζα έναν εργοδότη, ο οποίος στους ανθρώπους που δούλευαν γι’ αυτόν έβαζε ένσημα. Ήμουν φιλαράκι, ήμουν καλό αφεντικό. Κάποια στιγμή που πήγα στην Αλβανία για 2-3 μέρες έζησα πράγματα που δεν μπορεί να φανταστεί κανείς. Εκδηλώσεις λατρείας! Δεν με άφηναν να πληρώσω ούτε στο βενζινάδικο» εξομολογήθηκε το πρωί της Παρασκευής ο ηθοποιός στον Γιάννη Πουλόπουλο και «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Δείτε το video