O Aντίνοος Αλμπάνης και οι χημειοθεραπείες-Το μήνυμα του ηθοποιού

Πρόσφατα δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram φωτογραφίες με το κεφάλι του ξυρισμένο. Τώρα με ένα instagram story του ο όμορφος Αντίνοος Αλμπάνης μας ενημέρωσε για την περιπέτεια της υγείας του και τις χημειοθεραπείες τις οποίες κάνει. “Ταλαιπωρημένος: Ασφαλώς. Πόνος στα κόκαλα: Ναι. Απώλεια γεύσης: ω ναι. Αλλά είμαι νίντζα της χημειοθεραπείας”, έγραψε στην ανάρτηση […]

Πρόσφατα δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram φωτογραφίες με το κεφάλι του ξυρισμένο.

Τώρα με ένα instagram story του ο όμορφος Αντίνοος Αλμπάνης μας ενημέρωσε για την περιπέτεια της υγείας του και τις χημειοθεραπείες τις οποίες κάνει.

“Ταλαιπωρημένος: Ασφαλώς. Πόνος στα κόκαλα: Ναι. Απώλεια γεύσης: ω ναι. Αλλά είμαι νίντζα της χημειοθεραπείας”, έγραψε στην ανάρτηση του.

Όπως δημοσιεύει το  usay.gr,  από μαρτυρίες των ανθρώπων του Θεάτρου, προκύπτει πως τους τελευταίους μήνες ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει υποβληθεί σε έναν κύκλο χημειοθεραπειών, προκειμένου να αντιμετωπίσει μία κακοήθεια που του διαγνώστηκε πρόσφατα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αυτός ήταν ο λόγος που ξύρισε το κεφάλι του ο αγαπημένος ηθοποιός -μιας και οι χημειοθεραπείες του προκάλεσαν την απώλεια των μαλλιών του.