Για στυλιστική κλοπή κατηγορείται η Kim Kardashian!

Δεν είναι λίγες οι φορές που η πασίγνωστη celebrity​ έχει κατακεραυνώσει εταιρείες μόδας γιατί αντέγραφαν σχεδιαστές, μόνο που αυτή τη φορά βρέθηκε και η ίδια​ να πέφτει σ’ αυτό το λάθος.  Μάλιστα, τον Φεβρουάριο είχε γράψει στο twitter της: «Είναι απογοητευτικό να βλέπεις τις εταιρείες μόδας να κλέβουν σχέδια για τα οποία οι σχεδιαστές έχουν σπαταλήσει αίμα, δάκρυα και ιδρώτα».  Τώρα, όμως, φαίνεται πως […]

Δεν είναι λίγες οι φορές που η πασίγνωστη celebrity​ έχει κατακεραυνώσει εταιρείες μόδας γιατί αντέγραφαν σχεδιαστές, μόνο που αυτή τη φορά βρέθηκε και η ίδια​ να πέφτει σ’ αυτό το λάθος.  Μάλιστα, τον Φεβρουάριο είχε γράψει στο twitter της:

«Είναι απογοητευτικό να βλέπεις τις εταιρείες μόδας να κλέβουν σχέδια για τα οποία οι σχεδιαστές έχουν σπαταλήσει αίμα, δάκρυα και ιδρώτα».

 Τώρα, όμως, φαίνεται πως η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ αντιμετωπίζει ακριβώς την ίδια κατηγορία! 

Η “Diet Prada” στο Instagram, που βγάζει στη φόρα ‘τα άπλυτα’ του χώρου της μόδας, φαίνεται πως εντόπισε ότι τα γυαλιά ηλίου “Carolina Lemke” -εταιρεία με την οποία συνεργάζεται η Kim Kardasian- είναι ακριβώς τα ίδια με τα γυαλιά “Pucci” που εκείνη φορούσε τον περασμένο Αύγουστο. 

Συγκεκριμένα οι… “αστυνομικοί της μόδας” δημοσίευσαν στο προφίλ τους: «είναι αστείο το πώς τα SS17 της @EmilioPucci που φορούσες τον Αύγουστο του 2018 κατέληξαν να είναι στην @CarolinaEmkeBerlin, με την οποία συνεργάζεσαι, για τη σειρά που κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο. Η υποκρισία στο μεγαλείο της!».

Η Κιμ Καρντάσιαν δεν έχει περάσει ακόμη στην αντεπίθεση και η απάντησή της αναμένεται με ενδιαφέρον…