Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η Αναστασία Περράκη μετά από απειλές που δέχτηκε

Mε ανάρτηση της στο instagram η Αναστασία Περράκη έκανε γνωστό πως δέχεται απειλές από προφίλ αγνώστων και πως κατέφυγε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Συγκεκριμένα η Αναστασία έγραψε: “Δέχομαι τις τελευταίες μέρες μηνύματα από προφίλ ανθρώπων που δεν γνωρίζω υπό τη μορφή απειλών που προσβάλλουν εμένα και τον σύντροφό μου. Την υπόθεση έχει αναλάβει η δίωξη […]

Mε ανάρτηση της στο instagram η Αναστασία Περράκη έκανε γνωστό πως δέχεται απειλές από προφίλ αγνώστων και πως κατέφυγε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Συγκεκριμένα η Αναστασία έγραψε:

“Δέχομαι τις τελευταίες μέρες μηνύματα από προφίλ ανθρώπων που δεν γνωρίζω υπό τη μορφή απειλών που προσβάλλουν εμένα και τον σύντροφό μου. Την υπόθεση έχει αναλάβει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, τους οποίους ευχαριστώ εκ των προτέρων για την άμεση ανταπόκριση.

Τάσσομαι υπέρ του δικαιώματος που προβλέπει ο νόμος σε περίπτωση δημοσιοποίησης οποιονδήποτε προσωπικών μου δεδομένων. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα πίσω από την ευκολία ενός πληκτρολογίου να αμαυρώνει και να απειλεί”.